Θαλάσσιο Kayak
Θαλάσσιο Kayak
Θαλάσσιο Kayak
Θαλάσσιο Kayak
Θαλάσσιο Kayak
Θαλάσσιο Kayak
+ -

Κράτηση online

\/

Θαλάσσιο Kayak

BOOK NOW

Θαλάσσιο Kayak

Στις περιπετειώδεις εκδρομές με καγιάκ,  θα κάνετε  κουπί στα πεντακάθαρα νερά της Μεσογείου στην πλευρά του Αιγαίου πελάγους, θα χαλαρώσετε στις ερημικές παραλίες,  θα περάσετε μέσα από σπηλιές, θα εξερευνήσετε τη μοναδική και εντυπωσιακή ακτογραμμή του ανατολικού Πηλίου.

Έχουμε επιλογή ανάμεσα σε καγιάκ μονού και  διπλού καθίσματος, τα οποία είναι ιδανικά για οικογένειες, ζευγάρια και φίλους. Οι καθοδηγούμενες από εξειδικευμένο προσωπικό, ολοήμερες  εκδρομές μας, είναι διαθέσιμες τις περισσότερες μέρες του χρόνου, από τον Απρίλιο έως το τέλος του Οκτωβρίου. Ο καθένας είναι ευπρόσδεκτος, χωρίς να θεωρείται απαραίτητη η προηγούμενη εμπειρία στη χρήση καγιάκ. Μια άλλη επιλογή είναι η συμμετοχή σας στις εκδρομές μας με SUP (Stand Up Paddleboard), μια εκπληκτική δραστηριότητα που απαιτεί λίγο καλύτερη ισορροπία. Η διδασκαλία παρέχεται, όπως άλλωστε απαιτείται.

Οι  εκδρομές αυτές είναι σχεδιασμένες για άτομα με ελάχιστη έως και καθόλου εμπειρία, αλλά και για  έμπειρους χρήστες καγιάκ. Θεωρούνται, δικαίως, ο ορισμός της «απόλυτης περιπέτειας».

Ο στόχος είναι να διασχίσουμε αθόρυβα και εύκολα το τοπίο και να προσπαθήσουμε  να ενταχθούμε  σε αυτό όσο περισσότερο μπορούμε. Προσπαθούμε πάντα να διασφαλίσουμε ότι ο καθένας από εσάς θα έχει μια αξέχαστη εμπειρία, παρακινώντας σας έτσι να το προσπαθήσετε ξανά, είτε εδώ είτε σε κάποιο άλλο μέρος του κόσμου.

Η ασφάλειά σας αποτελεί  το κύριο μέλημά μας. Στο χώρο εκκίνησης, θα σας δοθεί επαρκής ενημέρωση καθώς και σαφείς οδηγίες. Δεν θα ξεκινήσουμε το ταξίδι μας, έως ότου  διασφαλίσουμε ότι όλοι οι συμμετέχοντες διαθέτουν τις απαραίτητες γνώσεις χειρισμού του καγιάκ και ότι είναι σε θέση ανά πάσα στιγμή να αντιμετωπίσουν τις πιθανές εκπλήξεις που θα συναντήσουν κατά τη διάρκεια της εκδρομής.

Το μόνο που χρειάζεται να φέρετε είναι  μαγιό, πετσέτα, καπέλο, αντηλιακό και είστε έτοιμοι για μια ημέρα γεμάτη περιπέτεια, άσκηση και μαγευτική ομορφιά.

Στην Νταμούχαρη

 

www.pelionsecrets.com

 

info@pelionsecrets.com

 

Tel. 00302426049872, 00306955579856

 

All rights reserved karaviavillas.gr 2015 | Created by BOOKRES